گروسی: دیداری به موقع با عراقچی داشتم + جزئیات عراقچی در کنفرانس خبری با وزیر خارجه مصر: با گروسی دیدار کردم/ نمی‌توان حق غنی‌سازی را از ایران گرفت قاهره: از حل و فصل مسالمت‌آمیز پرونده هسته‌ای ایران حمایت می‌کنیم دیدار عراقچی با رئیس‌جمهور مصر گروسی: اراده سیاسی لازم در تهران و واشنگتن برای حصول توافق وجود دارد منبع مطلع ایرانی: پیشنهاد مکتوب آمریکا بسیار دور از مبنایی منصفانه برای سازش است گردان شهدای الاقصی: تجمع خودرو‌های دشمن در خان‌یونس را هدف قرار دادیم بقائی: گزارش آژانس بزرگنمایی برخی از موارد فنی است / دوگانه رفع تحریم‌ها و توقف غنی‌سازی را نخواهیم پذیرفت دور دوم مذاکرات روسیه و اوکراین امروز در استانبول حمله یک فرد با کوکتل مولوتف به جمعیت حامی اسرای صهیونیست در کلرادو کابینه سودان منحل شد وال‌استریت‌ژورنال: کاخ سفید دستور توقف همه فعالیت‌های جدید تحریمی علیه ایران را صادر کرد حماس خواستار تشکیل کمیته حقیقت‌یاب بین‌المللی شد نبیه‌بری: حزب‌الله به آتش‌بس پایبند و با ارتش هماهنگ است واکنش اروپا به تعرفه‌های جدید آمریکا

رئیس مجلس قطر: می‌توانیم یک‌سوم دبی و ابوظبی را در تاریکی فرو ببریم

رئیس مجلس قطر در اشاره به اقدامات چهار کشور عربی تحریم‌کننده علیه دوحه، اظهار داشت که قطر می‌تواند در اقدامی متقابل صادرات گاز به امارات را متوقف کند و یک‌سوم ابوظبی و دبی را در تاریکی فرو ببرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۲ - ۱۹ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 08
کد خبر: ۸۰۳۳
به گزارش  راهبرد معاصر ، «احمد آل محمود» رئیس مجلس قطر اظهار داشت توصیه‌های «شیخ تمیم بن‌حمد آل‌ثانی» امیر کشور از نخستین روز آغاز بحران مانع از تاثیر هرگونه اختلافات میان کشورهای عضو شورای همکاری خلیج‌فارس بر مردم شد.

آل محمود در گفت‌وگو با شبکه تلویزیونی «روسیا الیوم» در جریان یک‌صد و چهلمین نشست مجمع عمومی اتحادیه بین‌المجالس در دوحه، گفت که امارات همه چیز با قطر را تحریم کرد به جز گاز قطر را.

آل محمود در این گفت‌وگو، که روز گذشته منتشر شده، تأکید کرد: «اگر گاز را بر امارات تحریم کنیم که این اقدام طبق قوانین بین‌المللی حق ماست، یک‌سوم دبی و یک‌سوم ابوظبی در تاریکی فرو می‌روند.»

 

آل محمود افزود، 300 هزار شهروند مصری در قطر کار می‌کنند ولی از زمان آغاز بحران خلیج‌فارس، هیچ‌کدام از آنها اخراج نشده‌اند در حالی‌که کشورهای تحریم‌‌کننده دوحه از تمامی قطری‌ها، حتی از بیماران تحت درمان در بیمارستان‌ها خواستند این کشورها را ترک کنند.

بحران در روابط میان اعضای شورای همکاری خلیج‌فارس پس از آن شکل گرفت که عربستان سعودی، بحرین، امارات و مصر در 5 ژوئیه 2017، با متهم کردن قطر به حمایت از تروریسم، روابط دیپلماتیک و اقتصادی با این کشور را تحریم کردند؛ اتهامی که دوحه قویا آن را نفی کرده است.
ارسال نظر
آخرین اخبار